Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Hol található a ResoArt Villa?

ResoArt Villa

Budapest, Városligeti fasor 47-49., 1071

Hogyan lehet eljutni a Villához?

A ResoArt Villa a Városligeti fasor 47. szám alatt található, néhány perc sétával könnyedén megközelíthető a Városligettől.

  • Autóval: Az autóval érkezőket a 800 férőhelyes Múzeum Mélygarázs várja.  A garázsba a Dózsa György útról lehet behajtani, a Damjanich és a Dembinszky utca közötti szakaszon. A garázs az év minden napján, 0-24 órában nyitva tart.
  • Tömegközlekedéssel: A 70-es troliról a Damjanich utca / Dózsa György úti megállónál érdemes leszállni, ahonnan néhány perc séta után megérkezünk a ResoArt Villához. A 74-es troli Ötvenhatosok tere (István utca) megállójától, illetve a 75-ös és 79-es troli Damjanich utcai megállójától és a Kisföldalatti Hősök tere metrómegállótól is könnyedén megközelíthető a ResoArt Villa.
Miként lehet autóval megközelíteni a Villát?

A ResoArt Villa könnyen megközelíthető Budapest belvárosából az Andrássy úton akár tömegközlekedéssel, akár gyalog vagy kerékpárral érkeznek is a látogatók. Az autóval érkezőket a Dózsa György út és az Ajtósi Dürer sor sarkán kialakított 800 férőhelyes Múzeum Mélygarázs várja.

Mikor látogatható a Villa?

A ResoArt Villát és a Zsolnay kiállítást csak a Liget+ oldalán előre meghirdetett vezetések alkalmával lehet megtekinteni.
Privát megtekintés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetősgeink egyikén. 

Mikor van nyitva a Villa?

A ResoArt Villa csak a tárlatvezetési időpontok alkalmával tart nyitva.

A Villában személyesen tudok jegyet vásárolni?

Nem. A meghirdetett programokra való jegyvásárlásra, a Liget+ oldalán van lehetőség, amennyiben van még elérhető jegy az adott időpontra.

Ki kell nyomtatnom a jegyemet?

Nem szükséges a jegyek nyomtatása. Belépéskor bármilyen elektronikus eszközön be lehet mutatni a belépőjegyet kollégáinknak.

Mikor érkezzem a kiállításra?

Az Ön által választott időpont kezdete előtt 10 perccel ajánlott az érkezés, a program kezdete utáni érkezés esetén sajnos nem áll módunkban beengedni.

Mit tehetek, ha már vásároltam jegyet, de nem tudok megjelenni a kiállításon a jegyen szereplő időpontban?

A Látogatói Szabályzatban rögzítettek szerint, a megvásárolt jegy kizárólag az adott idősávban meghirdetett program alkalmával használható fel, másik időpontra át nem foglalható.

Akadálymentesen elérhető-e a Villa?

A Villa kertje akadálymentesen körüljárható. A Villa a korhű felújítása okán, az épület belül nem akadálymentesített.