Programok

Programok

A Városligeti fasor különlegesen szép épülete, a Kőrössy Albert Kálmán építész által tervezett szecessziós ResoArt Villa. A meghirdetett programokon Ön is felfedezheti többek között a szecessziós villaépület szépségeit, Budapest legnagyobb Zsolnay magángyűjteményét.

Ha szeretne értesülni legfrissebb programjainkról, betekintene a ResoArt Villa és egy műgyűjtő mindennapjaiba, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre!

A ResoArt Villa és a Zsolnay kiállítás csak a tárlatvezetések alkalmával tart nyitva, jegyvásárlásra a Liget+ felületén van lehetőség.

Ha esetleg nem talál szabad időpontot, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre és értesíteni fogjuk új időpontjainkról!

A Gyűjtő Háza

A vezetéseken nemcsak a korszak és a művészeti ágak kerülnek napirendre, szó lesz a Zsolnay családról is, amely 150 éve létrehozott egy olyan magyar márkát, amely ma is világhírű, és a nevéhez kötődnek a világ nagy aukciós árverésein gazdát cserélő legkeresettebb tárgyak. Mindehhez kapcsolódik a gyűjtő személyisége, aki abba a titokba avatja be az érdeklődőket, hogy az értékmegőrzés milyen szerepet tölt be az életében, milyen motivációval újította fel a villát és hozta létre a különleges gyűjteményt, milyen forrásokból származnak a tárgyak, melyik a kedvence, és miért nem adott még el semmit.

A séta a Városligeti fasor 47 előtt kezdődik!
Időtartam: körülbelül 1,5 óra

A ResoArt Villában meghirdetett tárlatvezetésekre a belépőjegyeket előzetesen online, a Liget+ oldalán lehet megvásárolni az adott idősávban rendelkezésre álló helyek függvényében.

Ha esetleg nem talál szabad időpontot, akkor iratkozzon fel hírlevelünkre és értesíteni fogjuk új időpontjainkról!

Élvezze a gyűjtő vendégszeretetét, tartson velünk ennek a különleges, rejtett kincsnek a felfedezésében!

A Gyűjtő Háza ajándékutalvány

Lepje meg szeretteit ajándékutalványunkkal! A ResoArt Villa a szecessziós építészet egyik kiemelkedő műalkotása, ahol az ország egyik legnagyobb Zsolnay magángyűjteménye kap helyet, megfűszerezve egy elhivatott műgyűjtő személyiségével.
Az utalvány a ResoArt Villa által a Liget+ oldalán értékesített Gyűjtő Háza programra (jegyvásárlásra) használható fel. Az utalvány összegét egy vagy több vásárlási folyamat során tudja elkölteni.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!